Vedat de caça

Territori

Els Pirineus, especialment l'Albera, mantenen una llarga tradició de caça amb molt bones poblacions de fauna. Aquests territoris de caça de senglars que us proposem estan situats dins d'una propietat privada que comprèn 2200 Ha sense vallat anomenada Finca de Requesens. Aquest territori està compost de boscos de roures, faig i castanyers i els relleus estan dolçament modelats, bastant ondulats i especialment nets i ben portats. Els alllotjaments de la propietat són masies tradicionals remodelades que poden allotjar fins a 30 persones. Allà mateix hi ha un restaurant on es menja molt bé, la Cantina de Requesens, que està especialitzada en carns a la brasa i menjar tradicional català.

Caça

Les batudes s'organitzen per grups de caçadors. La cacera dura entre un i dos dies de caça. Es pretén matar 10 mascles per dia de caça, però no és estrany que aquesta xifra sigui superada. Tot depèn de l'habilitat dels tiradors.

Important

Les batudes comencen el 15 de novembre, es poden triar els dies. En una batuda de senglars la sort juga un paper important, per tant el resultat de la cacera pot variar d'un any per l'altre. Un caçador ha de respectar les regles de seguretat de la cacera, estant atent a la seva posició, essent rigorós en el seu enfocament i precís en el seu tir. És possible que els caçadors no arribin a assolir la quota, tot i així, des de Requesens, ens comprometem a oferir-vos les millors condicions possibles perquè pugueu fer una batuda inolvidable.